Women

OH Leuven Women ontvangt KAA Gent Ladies

Naast onze A-ploeg en OH Leuven U23 spelen ook onze dames op zaterdagavond. Zij ontvangen om 19u KAA Gent Ladies in de Banqup Campus in Oud-Heverlee. Coach Jimmy Coenraets kijkt vooruit.

“We bewegen richting de laatste matchen van de reguliere competitie. Vorig jaar kregen we een paar tegenslagen in de laatste lijn voor de play-offs. Belangrijk voor het vertrouwen is dat we ons eigen spel kunnen blijven spelen en daar succes mee boeken. De trainingsgroep is ook opnieuw groter na een paar kleine blessures en dat zorgt voor extra competitiviteit op training,” aldus Coenraets.

De heenwedstrijd won OH Leuven Women met 0-2, maar de coach onderschat de tegenstander allerminst. “Met Gent krijgen we een team op bezoek dat jong en ambitieus is. Benieuwd hoe ze de wedstrijd aanvatten. We zagen al dat ze in de omschakeling vrij direct kunnen zijn. Daar gaan we op moeten anticiperen. Aan ons om met de juiste ingesteldheid de wedstrijd aan te vatten en zorgen dat we onze positieve trend kunnen verderzetten,” besluit Jimmy Coenraets.

De wedstrijd vindt plaats op de Banqup Campus in Oud-Heverlee. Moedig onze dames aan tegen KAA Gent Ladies. Tickets zijn ter plekke te koop!

 

Koop je abonnement