A-Team

OH Leuven – Westerlo: alles wat je moet weten

Morgen is het zover! We ontvangen nieuwkomer KVC Westerlo in het King Power at Den Dreef Stadion voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Met een knappe overwinning op het veld van KV Kortrijk hebben we onze start alvast niet gemist!    

Aangezien we ons derde opeenvolgende seizoen in de hoogste klasse van het Belgische voetbal aanvatten, hebben we een speciale 3+3 Stella actie voor onze supporters. Bestel 3 Stella’s en krijg er 3 Stella’s gratis bij! De actie loopt van 16u45 tot 17u45 aan de Extra Time en de Offside.

Alle abonnees hebben ondertussen een nieuw abonnementskaartje ontvangen. Het resterende geld van vorig seizoen werd automatisch overgezet naar deze kaart. Om wachtrijen te vermijden, kan je op voorhand je abonnementskaartje opladen via de Starnet cashles app. Je kan de applicatie gratis downloaden voor Android en iOS. Let op, niet alle oplaadpunten in het stadion aanvaarden nog cash.

Heb je je welkomstpakket met je vaandel, het 20 jaar OH Leuven magazine, de exclusieve sjaal (indien je bij de eerste 750 verlengers was) en de Sportpas Leuven nog niet? Je kan dit welkomstpakket voor de wedstrijd afhalen aan de Fanshop! De exclusieve kledinglijn van De K zal verkocht worden in de dranktent aan De K.

De loketten zijn vandaag nog open van 12u tot 18u15.

Koop je abonnement