fbpx
U23

OH Leuven U23 ontvangt Virton

Zondag 19 november ontvangt OH Leuven U23 om 15u het Waalse Virton. Coach Sascha Kotysch blikt vooruit op de wedstrijd tegen de voormalige tweedeklasser.

Afgelopen weekend kon OH Leuven U23 op het veld van Dessel Sport de 3 punten bemachtigen. Met goals van Idumbo en Van De Ven wisten ze weer aan te knopen met een 1-2-overwinning. “De eerste helft stond er een ploeg op het veld met een goede organisatie. Na de rust was het bij momenten echt overleven, maar ik ben tevreden dat ze bleven vechten”, aldus Kotysch. 

Zondag krijgen ze de troepen van Virton op bezoek. In de laatste 5 thuiswedstrijden konden onze jongens amper één punt pakken. De ploeg is vastberaden om deze wedstrijd de 3 punten thuis te houden, maar een gemakkelijke opdracht is dat niet. “We hebben te kampen met veel blessures, dus we kunnen niet onze beste ploeg opstellen. Virton is ook een niet te onderschatten tegenstander, want ze speelden vorig jaar nog in tweede klasse. We zullen het maximale moeten geven”, besluit Kotysch. 

De week nadien speelt OH Leuven U23 in en tegen Zébras Elites, de huidige nummer 4 in het klassement. Op de laatste thuismatch na, wisten zij op elke thuismatch al punten te behouden. “Met 6 punten meer staan zij momenteel 10 plaatsen hoger in het klassement. Je ziet hoe dicht het allemaal nog bij elkaar ligt. Dat neemt niet weg dat dit een moeilijke verplaatsing zal zijn. Maar alsnog verwacht ik dat de jongens gemotiveerd en strijdlustig naar Charleroi zullen trekken”, verklaart hij. 

Zondag 19 november wordt de aftrap tussen OH Leuven U23 en Virton gegeven om 15u in het Bergéstadion in Tienen. De week nadien speelt OH Leuven U23 op 24 november om 20u op het veld van Charleroi. Koop ter plaatse je tickets en moedig onze jongens aan! 

Koop je abonnement