fbpx
U23

OH Leuven U23 ontvangt Thes Sport

Zondagnamiddag 21 april krijgt OH Leuven U23 de jongens van Tessenderlo op bezoek. De wedstrijd tegen Thes Sport gaat om 15u van start in het Bergéstadion in Tienen.

Vorig weekend verloor OH Leuven U23 met het kleinste verschil op het veld van St. Eloois-Winkel. “Een nipte en onverdiende nederlaag”, opent coach Sascha Kotysch. “Ondanks het jonge team begonnen we goed aan de wedstrijd. We slikten een vroege tegengoal maar namen daarna de controle over. Na een mooie goal van Franck Idumbo bleven we niet aandachtig genoeg en incasseerden we alsnog een nederlaag”, gaat hij verder.

Zondag krijgen ze Thes Sport over de vloer. Zij staan 10e in het klassement met 15 punten meer dan onze jongens. In de heenronde wisten de troepen van Sascha Kotysch met 0-3 te winnen in Tessenderlo. “Dat gaan we nu opnieuw proberen doen, ondanks dat we met een veel jonger team de wedstrijd zullen aanvatten. We proberen de jonge spelers zoveel mogelijk minuten te geven ter voorbereiding naar volgend seizoen, maar ze krijgen ze niet cadeau. Ze moeten blijven bewijzen dat ze deze speelminuten verdienen en competitief aan de aftrap verschijnen”, besluit hij.

De wedstrijd start zondag om 15u in het Bergéstadion in Tienen. Supporter mee voor onze jongens!

Koop je abonnement