U23

OH Leuven U23 – KVK Tienen: gratis voor abonnees

OH Leuven U23 speelt zondag 26 maart om 15u de derby tegen KVK Tienen in het King Power at Den Dreef Stadion. Onze abonnees mogen deze wedstrijd gratis bijwonen.

Ticket claimen?

Klik hier

Na 29 speeldagen staat OH Leuven U23 op de tiende plaats in het klassement. De tegenstander van zondag staat een plaatsje lager. Zak af naar Den Dreef en maak deze rasechte derby mee vanop de eerste rij. Onze abonnees mogen het stadion gratis binnen als ze een ticket claimen. Dit is mogelijk tot een dag voor de wedstrijd.

Geen ticket geclaimed? Op de dag van de wedstrijd kan je aan halve prijs een ticket aankopen aan de ticketingcontainer. Supporters met een abonnement voor OH Leuven U23 en kinderen onder 12 jaar mogen het stadion gratis binnen als ze een ticket halen aan de ticketingcontainer. Niet-abonnees betalen 15 euro voor een ticket. Jongeren onder 16 jaar betalen halve prijs. De parking aan de Kardinaal Mercierlaan is open voor publiek.

Abonnees kunnen hun gratis ticket bekomen door het volgen van enkele eenvoudige stappen op ons ticketingplatform. Bekijk hieronder de instructievideo of kom langs op het secretariaat.

Koop je abonnement