fbpx
Zonder categorie

OH Leuven U23 krijgt KSK Heist op bezoek

Zondagmiddag 29 oktober ontvangt OH Leuven U23, onder leiding van coach Sascha Kotysch, de troepen van KSK Heist. De wedstrijd start om 15u in het Bergéstadion in Tienen.

Afgelopen zaterdag won Sascha Kotysch zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer van OH Leuven U23. Met een 3-0-overwinning op het veld van Thes Sport wist hij de drie punten te bemachtigen. “De jongens hebben zich snel aangepast aan de situatie en toonden hoge intensiteit in de duels. Het is fantastisch om te zien hoe iedereen extra inspanningen levert om alles zo goed mogelijk te laten draaien”, benadrukt Kotysch. 

Zondag wacht hem met KSK Heist een stevige tegenstander. Met 7 punten meer staan zij op de vijfde plaats in het klassement. Vorig seizoen strandden de onderlinge confrontaties telkens op een gelijkspel. Tijd om daar verandering in te brengen volgens Kotysch. “Zij draaien een mooi seizoen en hebben een goede intensiteit in hun spel. We gaan vanuit de organisatie moeten standhouden en goed voetbal brengen. Prioriteit zal zijn om met rust aan de bal openingen te zoeken”, aldus Kotysch. 

Moedig onze jongens zondag aan! De wedstrijd start om 15u in het Bergéstadion in Tienen. Tickets kan je ter plaatse bemachtigen.

Koop je abonnement