Zonder categorie

OH Leuven U23 krijgt Knokke FC over de vloer

Zondag 5 november om 15u krijgt OH Leuven U23 Knokke FC op bezoek. De week nadien trekken onze jongens naar Dessel Sport. Coach ad-interim Sascha Kotysch blikt vooruit op deze wedstrijden.

Vorig weekend ging OH Leuven U23 nipt de boot in tegen KSK Heist. Na een 0-2-achterstand maakte Franck Idumbo de 1-2, maar verder dan de aansluitingstreffer kwamen ze niet. Zo haalde KSK Heist de 3 punten binnen en liepen onze jongens puntenverlies. “Een gemiste kans om punten te pakken. We waren niet de mindere ploeg, dus een gelijkspel was een eerlijke uitslag geweest. We kenden hun sterktes en alsnog maakten we daar te veel fouten op”, verklaart Kotysch. 

Zondag krijgt OH Leuven U23 de jongens van Knokke FC over de vloer. Zij staan momenteel op de 10e plaats in het klassement met 13 punten, 4 punten meer dan onze jongens. “Knokke beschikt over veel kwaliteit en goede spelers. Afgelopen woensdag kegelden zij eersteklasser KV Mechelen uit de beker, dus we mogen ze zeker niet onderschatten. Zij zullen de wedstrijd aanvatten met veel ambitie en motivatie, maar ook wij zullen voor honderd procent op de afspraak zijn”, aldus Kotysch.

Zondagmiddag start de wedstrijd om 15u in het Bergéstadion in Tienen. De week nadien op 11 november wordt de aftrap om 19u30 gegeven in het Arman Melis Stadion in Dessel. Tickets zijn telkens ter plaatse te verkrijgen. 

Koop je abonnement