fbpx
Club

Marc Brys: “iets efficiënter zijn in de box”

Midweekvoetbal voor onze jongens. OH Leuven speelt op dinsdagavond om 18u30 aan de Kehrweg tegen Eupen. Coach Marc Brys kijkt vooruit naar de wedstrijd tegen de Panda’s.

Ga mee op verplaatsing naar Eupen

Meer info

Zaterdagavond verloor OH Leuven in eigen stadion met 0-1 van KRC Genk. Een pijnlijke nederlaag voor iedereen met een wit-rood-groen-zwart hart. “Alles samen hadden we twaalf kansen tegen Genk, maar we scoren niet. Al bij al speelden we gewoon een goede wedstrijd, enkel ontbrak het ons aan efficiëntie voor de goal. Iedereen ging met een slecht gevoel naar huis, maar we kunnen en mogen er niet te lang bij blijven stilstaan, want morgen is er opnieuw een wedstrijd. En misschien wel een veel belangrijkere wedstrijd dan die tegen Genk.”

De tegenstander van morgen staat op een voorlopige voorlaatste plaats in het klassement, maar coach Marc Brys verwacht een moeilijke en geanimeerde wedstrijd tegen de Panda’s. “In deze reeks is iedereen aan elkaar gewaagd. Eupen gaat iets willen rechtzetten na de zware nederlaag op Cercle. Uiteraard gaan we voor de overwinning en als we hetzelfde niveau halen als zaterdag, maar iets efficiënter zijn in de box, dan gaan we er ook heel dicht bij zijn. Maar een walk-over zal het zeker niet worden,” besluit coach Marc Brys.

Koop je abonnement