fbpx
Ticketing

Ga mee op verplaatsing naar Eupen en STVV

Na de thuiswedstrijd tegen KRC Genk staan er voor OH Leuven twee verplaatsingen op het programma. Eerst moeten onze jongens naar Eupen. Op de veertiende speeldag wacht STVV.

Ga mee op verplaatsing

Koop hier je tickets

De wedstrijd tegen de Panda’s vindt plaats op dinsdag 18 oktober om 18u30. De kostprijs van een ticket bedraagt 15 euro voor een volwassene. Jongeren tussen 12 en 21 jaar betalen 11 euro. Kinderen tussen 5 en 11 jaar 10 euro. Ondanks het moeilijke uur hopen we jullie toch aan de Kehrweg te zien om onze jongens aan een overwinning te helpen.

De wedstrijd in Stayen tegen STVV wordt gespeeld op zaterdag 22 oktober om 18u15. Tickets kosten 15 euro voor een volwassene en 10 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar. Ook in Sint-Truiden hopen we dat onze twaalfde man opnieuw massaal aanwezig is.

Voor beide wedstrijden geldt geen combiregeling. Het is dus mogelijk om samen met een supportersclub of op eigen initiatief af te zakken naar Eupen en Sint-Truiden. Alle info over onze supportersclubs kan je HIER terugvinden.

Tickets kunnen online aangekocht worden of aan het secretariaat van OH Leuven. Ook voor de wedstrijd kan je aan het loket bij beide clubs tickets aankopen.

Koop je abonnement