A-Team

Koop nu je tickets voor de wedstrijd tegen Standard Luik

Op speeldag 6 van de Jupiler Pro League ontvangt OH Leuven Standard Luik aan Den Dreef. William Balikwisha kijkt vooruit op de wedstrijd tegen de Rouches.

Wil je er bij zijn?

Koop hier je ticket!

Na vijf speeldagen zijn we nog altijd ongeslagen! In onze volgende thuiswedstrijd ontvangen we Standard Luik in het King Power at Den Dreef Stadion. De laatste ontmoeting aan Den Dreef eindigde in een 3-1-overwinning voor OH Leuven. Moedig onze jongens mee aan en schreeuw ze opnieuw naar een driepunter in eigen huis!

Voor William Balikwisha is het een speciale wedstrijd tegen zijn ex-club. Hij scoorde vorige week zijn eerste doelpunt voor onze club en hoopt er morgen nog meer te maken. “We gaan er alles voor geven om morgen te winnen. Ik hoop op een vol stadion en vurige supporters. Samen gaan we volop voor de drie punten!”

Geniet voor de wedstrijd van een gezellige avond vol summervibes en drink een frisse pint aan de buitenbar! DJ Voltage zorgt op het fanplein voor de gepaste muziek om onze supporters in de juiste sfeer te krijgen. Ook Violinvasion geeft net voor de aftrap opnieuw het beste van zichzelf.

Het belooft één groot feest te worden, dus mis het niet en bemachtig hier je tickets voor deze topwedstrijd! Kinderen onder 18 jaar kunnen vanaf 5 euro de wedstrijd bijwonen, volwassenen kunnen vanaf 17 euro een ticket bemachtigen. Zien je we dan?

Koop je abonnement