A-Team

Koop nu je tickets voor de topper tegen Antwerp FC

OH Leuven ontvangt op zondag 20 oktober om 16u Royal Antwerp FC aan Den Dreef. Bemachtig nu je ticket en mis deze topper niet!

Na de nederlaag tegen KV Mechelen willen de jongens van coach Oscar Garcia de rug rechten. Makkelijk wordt het echter niet, want ze nemen het op tegen Royal Antwerp FC, dat op plaats twee staat in het klassement. Ze zullen de steun van de supporters dus zeker nodig hebben.

Geniet voor de wedstrijd van een gezellige namiddag op het fanplein. Haal een lekkere snack bij één van onze foodtrucks en drink een frisse pint aan de buitenbar! Ook de pitchers zijn opnieuw van de partij! Let op: Deze zijn enkel te verkrijgen in Tribune 2, Tribune 4 en op het fanplein. Voor de wedstrijd geven enkele Leuvense artiesten het beste van zichzelf. Zo trakteren Leuvense rapper Jelle en DJ Dysfunkshunal ons op een exclusief optreden op het fanplein! De aftrap wordt gegeven door niemand minder dan OH Leuven Legend Xavier Mercier. Come check it out!

Ticketprijzen voor volwassenen starten vanaf 22 euro. Studenten en kinderen onder de 18 jaar kunnen vanaf 10 euro hun ticket bemachtigen. Nieuwe fans kunnen online of aan het secretariaat van de club tickets aankopen tot zaterdagavond 19 oktober. Bestaande fans die al eerder tickets kochten, kunnen op wedstrijddag aan het loket of online tot aanvang wedstrijd maximum twee tickets aankopen.

Claim hier jouw zitje!

Koop je abonnement