fbpx
Community

Goede doel OH Leuven Charity Night bekend

Elk jaar organiseert OH Leuven een Charity Night om geld in te zamelen voor een goed doel. Na de Ziekenhuisschool van UZ Leuven, Honk vzw, Inloophuis Leuven en vzw Erat is het nu de beurt aan vzw Move Against Prostate Cancer.

Uit tientallen inzendingen koos OH Leuven de vzw Move Against Prostate Cancer om te ondersteunen via OH Leuven Charity Night. Op deze manier zetten we de samenwerking met de organisatie verder, na de succesvolle 423-campagne die werd georganiseerd tijdens de wedstrijd tegen Club Brugge. De vzw is een initiatief van patiënten en wil iedereen verenigen in de strijd tegen prostaatkanker. Daarnaast zet de organisatie ook in op het verhogen van de bewustwording bij mannen.

OH Leuven wil als eerste Belgische voetbalclub aandacht vragen voor de strijd tegen prostaatkanker. Er heerst een taboe rond prostaatkanker. Dat taboe zorgt er voor dat preventie en onderzoek onvoldoende aandacht krijgen. Het juiste medische advies op een wetenschappelijk onderbouwde basis kan nochtans leiden tot vroegtijdige detectie van prostaatkanker. Ontdek hier meer over de 423-campagne.

OH Leuven Charity Night vindt plaats op vrijdag 22 maart in het King Power at Den Dreef Stadion. Een tafel reserveren op dit exclusieve evenement is mogelijk vanaf maandag 15 januari om 12u.

 

Koop je abonnement