A-Team

Eerste profcontract voor Nachon Nsingi

Nachon Nsingi tekende zijn eerste profcontract bij OH Leuven. De 21-jarige aanvaller tekende een overeenkomst voor twee seizoenen aan Den Dreef.

Nachon Nsingi is een aanvaller die ook op linksbuiten uit de voeten kan. Hij kwam in 2018 over van Crossing Schaerbeek naar de U18 van OH Leuven. Een jaar later maakte hij de overstap naar de U21. Nsingi startte de voorbereiding van het seizoen met de A-kern en speelde mee in alle oefenwedstrijden. De aanvaller trof vijf keer raak tijdens de voorbereiding.

Nachon Nsingi is blij met zijn eerste contract voor OH Leuven. “Ik ben echt heel gelukkig. Het is een hele eer voor mij en voor mijn familie om bij deze mooie club mijn eerste contract te tekenen. Het is nu aan mij om nog harder te werken en te trainen. Ik heb het geluk gehad om tijdens de voorbereiding alle wedstrijden te mogen starten en ik wil mij blijven tonen. Het is mijn ambitie om elk jaar beter te worden,” aldus de jonge aanvaller.

Ook CEO Peter Willems is een tevreden man. “Met Nachon Nsingi geven we opnieuw een talentvolle jonge speler uit onze Academy een eerste profcontract. Hiermee blijven we trouw aan onze visie om eigen opgeleide jongeren klaar te stomen voor de eerste ploeg. Nsingi heeft hard gewerkt en heeft in deze voorbereiding zijn kansen afgedwongen door zijn inzet en kwaliteiten.”

Koop je abonnement