Ticketing

Kom naar de eerste thuiswedstrijd van OH Leuven!

Het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025 staat voor de deur! Op zaterdag 3 augustus speelt OH Leuven de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen KRC Genk.

Koop tickets!

Klik hier

Dit weekend spelen we onze eerste thuiswedstrijd in het King Power at Den Dreef Stadion en het is meteen een topwedstrijd. Op zaterdag 3 augustus komt KRC Genk naar Leuven. De aftrap wordt gegeven om 18u15. Ticketprijzen starten vanaf 17 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. Voor nieuwe fans is de ticketingcontainer zaterdag geopend tot 12u. Bestaande fans die al eerder tickets kochten, kunnen ter plaatse aan het loket of online tot aanvang wedstrijd maximum 2 tickets aankopen. Het is uiteraard ook nog steeds mogelijk om een abonnement aan te schaffen en zo voordelig alle wedstrijden van OH Leuven bij te wonen! Meer info vind je hier.

Een week later, op zaterdag 10 augustus, spelen we om 20u45 in het Lotto Park tegen RSC Anderlecht. Meer info over deze verplaatsing volgt later. Op zondag 18 augustus spelen we om 16u in eigen huis tegen Cercle Brugge, opnieuw een ploeg die vorig jaar play-off 1 speelde! Abonnees mogen tijdens deze wedstrijd iemand gratis meenemen naar het King Power at Den Dreef Stadion. Je ticket claimen kan online of aan het secretariaat. Ticketkopers die de eerste thuiswedstrijden een ticket hebben gekocht, krijgen 5% korting als ze alsnog een abonnement voor komend seizoen aankopen!

Koop je abonnement