Club

Aanvallende versterking voor OH Leuven

OH Leuven heeft zijn nieuwe aanvaller beet! Chukwubuikem Ikwuemesi komt over van de Italiaanse club US Salernitana en tekent een contract voor drie seizoenen bij de club!

Chukwubuikem Ikwuemesi is een 22-jarige aanvaller die overkomt van US Salernitana, dat vorig seizoen uitkwam in de Italiaanse Serie A. Ikwuemesi is afkomstig uit Nigeria en begon zijn Europees avontuur in Slovenië alvorens een mooie transfer af te dwingen naar de Italiaanse competitie. Ikwuemesi is een linksvoetige aanvaller met veel snelheid en drive richting doel. Hij kan de bal goed bijhouden en is niet bang om zijn truitje nat te maken. De aanvaller tekent een contract voor 3 seizoenen bij OH Leuven.

CEO Frédéric Van den Steen is zeer gelukkig met zijn nieuwe aanvaller. “Ikwuemesi is een jonge speler met enorm veel potentieel en groeimarge. Zijn profiel geeft ons veel mogelijkheden in de aanvalslinie. We zijn zeer blij met zijn komst, maar het belangrijkste is dat de speler zeer hongerig was om naar OH Leuven te komen. Want spelers die goesting hebben, presteren doorgaans beter. We hebben er alle vertrouwen in dat met de steun van ons fantastisch publiek hij ook snel de netten zal doen trillen!”

Ook de Nigeriaanse aanvaller is blij met zijn transfer naar OH Leuven. “OH Leuven is de juiste club voor mij. Ik ga alles geven voor dit shirt, want ik voelde me hier meteen welkom. De mensen binnen de club geven me veel vertrouwen, dus ik wil ze terugbetalen met overwinningen en doelpunten,” aldus Chukwubuikem Ikwuemesi die met het nummer 19 zal spelen.

Koop je abonnement