fbpx

OH Leuven Gaming Day

Op woensdag 8 mei organiseert OH Leuven voor alle Leuvense studenten de OH Leuven Gaming Day.

Op woensdag 8 mei organiseert OH Leuven voor alle Leuvense studenten een “Gaming Day”. Leef je uit op de verschillende games en win leuke prijzen! Zo kan je doorlopend je vrienden uitdagen in EA FC & Mario Kart. Voor de studenten die graag wat extra beweging krijgen tijdens hun gaming sessie, kan je in augmented reality spelen in de game HADO van gamified. Elke student krijgt ook een gratis ticket voor een komende thuiswedstrijd van OH Leuven!

Toch liever competitief gamen? Doe mee aan het 2v2 EA FC-toernooi of individueel Mario Kart leaderboard. Inschrijven en meer informatie kan je verder terugvinden op deze pagina.

Programma

  • 16:00 Opening Panenka zaal
  • 16:30-18:30 EA FC toernooi (Vooraf inschrijven via inschrijvingsformulier)
  • 16:00-21:00 Leaderboard Mario Kart
  • 16:00-21:00 VR Games
  • 16u-21:00 HADO

Doorlopend

HADO, VR Games & Mario Kart

EA FC Toernooi

Schrijf je in als duo en maak kans op mooie prijzen:

  • 1ste plaats: Overnachting in Martins Klooster + 1 Kinepolis duoticket
  • 2de plaats: 4 tickets thuismatch + 1 Kinepolis duoticket
  • 3de plaats: 2 tickets thuismatch + 1 Kinepolis duoticket

In een rechtstreeks knock-out toernooi neem je het op tegen andere Leuvense duo’s op de PlayStation. De eerste match gaat van start om 16u30. Gelieve ten laatste om 16u15 aanwezig te zijn in de zaal Panenka voor een vlot verloop van het toernooi. We vragen per duo minstens 1 PS5-controller mee te nemen. Duo’s die zonder PS5-controller opdagen, kunnen voor 5 euro een controller lenen gedurende het toernooi. Het is handig om op de achterkant van de eigen controller een markering toe te voegen zodat je altijd zeker weet welke controller van jou is.

Nog niemand om mee samen te spelen? Join de discord van OH Leuven esports via deze link en kom in contact met andere FIFA-spelers.

Schrijf je hieronder in voor het EA FC toernooi.

Form submission is now closed.

Mario Kart Leaderboard

Rijd tussen 16u en 21u de snelste tijd op Mario Kart en win volgende prijzen:

  • 1ste plaats: Duo matchticket + 20 euro cashless kaart OH Leuven thuismatch
  • 2de plaats: Kinepolis duoticket

Dit leaderboard toernooi gaat door op de Nintendo Switch. Elke student mag maximaal 2 maal deelnemen, waarbij de snelste tijd van de 2 telt.

 

HADO by gamified

HADO is een unieke exergame die real-life bewegingen combineert met augmented reality beelden. Denk aan trefbal 2.0: spelers dragen een bril waardoor ze de werkelijke en geprojecteerde omgeving kunnen zien. Het doel is om in teamverband de tegenstanders knock-out te gooien met digitale energieballen gebaseerd op de Hadoken uit Street Fighter.

Koop je abonnement