OH Leuven Gaming Day

Op woensdag 26 april organiseert OH Leuven voor alle Leuvense studenten de OH Leuven Gaming Day.

Op woensdag 26 april organiseert OH Leuven voor alle Leuvense studenten een “Gaming Day”. Leef je uit op de verschillende games en win leuke prijzen! Zo kan je doorlopend je vrienden uitdagen in FIFA, Rocket League en Mario Kart. Voor de studenten die graag wat extra beweging krijgen tijdens hun gaming sessie, kan je in augmented reality trefbal spelen in de game HADO van gamified.

Toch liever competitief gamen? Doe mee aan het 2v2 FIFA-toernooi, het 2v2 Rocket League toernooi of individueel Mario Kart leaderboard. Inschrijven en meer informatie kan je verder terugvinden op deze pagina. Tijdens “Challenge the Pro” kan je een esporter van OH Leuven esports uitdagen om kans te maken op een leuke prijs.

Programma

 • 16:00 Opening Panenka zaal
 • 16:30-18:30 Rocket League toernooi (Vooraf inschrijven via inschrijvingsformulier)
 • 17:00-20:00 Leaderboard Mario Kart
 • 19:00-22:00 FIFA-toernooi (Vooraf inschrijven via inschrijvingsformulier)
 • 17:30-19:30: Rocket League (Challenge The Pro)
 • 18:30-20:30 FIFA (Challenge The Pro)

Doorlopend

HADO, FIFA, Rocket League, Mario Kart

FIFA Toernooi

Schrijf je in als duo en maak kans op mooie prijzen:

 • 1ste plaats: 2x Studentenabonnement OH Leuven 2023-2024 + 2x gesigneerd truitje OH Leuven
 • 2de plaats: 1x 4 tickets thuismatch + 20 euro cashless kaart om een drankje en/of hapje van te kopen
 • 3de plaats: 1x Kinepolis duoticket

In een rechtstreeks knock-out toernooi neem je het op tegen andere Leuvense duo’s op de PlayStation. De eerste match gaat van start om 19u00. Gelieve ten laatste om 18u45 aanwezig te zijn in de Business Seats voor een vlot verloop van het toernooi. We vragen per duo minstens 1 PS4-controller mee te nemen. Duo’s die zonder PS4-controller opdagen, kunnen voor 5 euro een controller lenen gedurende het toernooi. Het is handig om op de achterkant van de eigen controller een markering toe te voegen zodat je altijd zeker weet welke controller van jou is.

Nog niemand om mee samen te spelen? Join de discord van OH Leuven esports via deze link en kom in contact met andere FIFA-spelers.

Schrijf je hieronder in voor het FIFA toernooi.

Inschrijvingen FIFA toernooi

Rocket League toernooi

Goed met auto’s en een heerlijk balgevoel? Schrijf je dan snel in voor het Rocket League 2v2 toernooi. Om 16u30 starten we met een rechtstreeks knock-out toernooi waar je kans maakt op volgende prijzen:

 • 1ste plaats: 2x Studentenabonnement OH Leuven 2023-2024 + 2x gesigneerd truitje OH Leuven
 • 2de plaats: 1x 4 tickets thuismatch + 20 euro cashless kaart om een drankje en/of hapje van te kopen
 • 3de plaats: 1x Kinepolis duoticket

Gelieve een eigen PS4-controller mee te nemen.

Schrijf je hier in voor het Rocket League toernooi.

Inschrijvingen Rocket League toernooi

Mario Kart Leaderboard

Rijd tussen 17u en 20u de snelste tijd op Mario Kart en win volgende prijzen:

 • 1ste plaats: duoticket + 20 euro cashless kaart OH Leuven thuismatch
 • 2de plaats: Kinepolis duoticket

Dit leaderboard toernooi gaat door op de Nintendo Switch. Elke student mag maximaal 2 maal deelnemen, waarbij de snelste tijd van de 2 telt.

Challenge The Pro

Tijdens bepaalde uren zal het mogelijk zijn een esporter van OH Leuven Esports uit te dagen voor een game FIFA of Rocket League. Ideaal om te tonen dat jij ook ambitie hebt om esporter te worden, rustig een praatje te slaan met onze esporters en kans te maken op enkele mooie prijzen zoals een duoticket van Kinepolis.

HADO by gamified

HADO is een unieke exergame die real-life bewegingen combineert met augmented reality beelden.  Denk aan trefbal 2.0: spelers dragen een bril waardoor ze de werkelijke en geprojecteerde omgeving kunnen zien. Het doel is om in teamverband de tegenstanders knock-out te gooien met digitale energieballen gebaseerd op de Hadoken uit Street Fighter.

Koop je abonnement