fbpx

Partnerships

Het bereiken van onze doelstellingen kunnen we niet alleen. Daarom zetten we in op een sterk netwerk van lokale partners. Samen creëren we meerwaarde voor de lokale gemeenschap.

OH Leuven Galadiner
Tijdens het OHL Galadiner schuif je, samen met de spelers en de technische staf van de eerste ploeg, aan tafel voor een driegangendiner. Tussen de gerechten door, kun je bieden op exclusieve voetbalmemorabilia. Alle opbrengsten gaan naar een lokaal goed doel en de OHL Community.

OHL Charity game
In de aanloop naar het galadiner organiseert de OHL Community ook telkens een Charity game. Tijdens een van de wedstrijden van het 1ste elftal van OH Leuven, zamelen we geld in voor het gekozen goede doel van dat jaar. Het ingezamelde bedrag wordt toegevoegd aan de opbrengst van het galadiner.

Sociale wedstrijd
Tijdens de sociale wedstrijd staan alle sociale partners van OH Leuven centraal. Al het personeel en hun cliënten, mogen tijdens de sociale wedstrijd gratis naar de wedstrijd komen kijken. Voor aanvang van de wedstrijd kunnen ze samen ook nog genieten van enkele randactiviteiten.

Bezoeken zorginstellingen
Jaarlijks brengen de spelers en staf van OH Leuven een bezoek aan verschillende zorginstellingen in Leuven. Zo betrekken we iedereen bij de werking van de club.

Koop je abonnement