Familie

OH Leuven is een echte familieclub. We willen zoveel mogelijk kinderen en families in het King Power at Den Dreef Stadion krijgen. Daarom bieden wij een voordelige formule aan exclusief voor gezinnen. Aan de prijs van één abonnement kan je in de familietribune twee of zelfs drie kinderen gratis meenemen.

Seizoen ’23-’24 wordt ons vierde opeenvolgende jaar in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal. Hoog tijd om samen met je kinderen een abonnement bij je favoriete club te nemen. Abonnementsprijzen voor kinderen starten vanaf 85 euro. Een familieabonnement (1 ouder + 2/3 kinderen) kost 285 euro.

Het familieabonnement is het enige abonnement dat de voorbije vijf jaar ongewijzigd is gebleven qua prijs. Andere fans die hetzelfde zicht hebben in Tribune 3 betaalden vorig seizoen 250 euro voor één persoon, dat is maar liefst 100 euro meer dan het familieabonnement. Hierdoor hebben we besloten om een rechtzetting toe te passen op het prijspunt van het familieabonnement.

We hebben de prijs van de volwassene gelijk getrokken met hetzelfde stoeltje aan de overkant. De kinderen (2 of 3) blijven gratis, waardoor de prijs 285 euro is ipv 555 euro (1 volw + 2 kids). Het voordeel van een familieabo is een korting van 270 euro. Neem je een derde kind mee dan spaar je maar liefst 405 euro uit! Als je voor 29 mei het familieabonnement aankoopt, krijg je bovenop deze mooie korting ook nog 35 euro cashback op je abonnementskaartje.

Dit abonnement kan enkel in De Jee (tribune 3) van het King Power at Den Dreef Stadion aangekocht worden, niet online. Vergeet zeker de ID’s van je kinderen niet mee te nemen.

Koop je abonnement