Scoor nu je studentenabo voor maar 75 euro

Claim je plaats

Klik hier

Op een kilometer van de Oude Markt bevindt zich de thuishaven van OH Leuven. In het sfeervolle King Power at Den Dreef Stadion giert de passie en emotie elke wedstrijd door de tribunes. Een heel seizoen lang staan de supporters als één man achter het team. We winnen samen, maar we verliezen ook samen. Zij aan zij als één familie.

Ook jij kan lid worden van onze familie. Voor slechts 75 euro mag jij de rest van dit academiejaar alle thuiswedstrijden van OH Leuven bijwonen! Bovendien krijg je bij je aankoop 2 Kinepolis tickets cadeau ter waarde van 30 euro en een hoop andere voordelen! Zo krijg je ook korting op alle pretparken en kan je genieten van een gratis pintje in je favoriete café! Ontdek hier alle fanvoordelen.

Wil jij OH Leuven zien strijden tegen topclubs zoals RSC Anderlecht, Club Brugge en Antwerp FC? Verzeker je dan nu van je plaats! Een studentenabo aankopen kan online of tijdens de openingsuren aan het secretariaat van de club. We hopen je snel te verwelkomen in ons prachtige stadion!

Koop je abonnement