fbpx

Visie, missie en waarden

Visie

De club van de toekomst.

Missie

  • Door open te staan en actief te zoeken om te innoveren en in alle facetten van de club te verbeteren.
  • Door de club uit te bouwen naar de hoogste professionele standaarden.
    – Door de Academy verder uit te bouwen en onze spelers/speelsters naar de hoogste niveaus te leiden.
  • Door de kracht van voetbal en onze club te gebruiken om een positieve impact te hebben op onze directe samenleving.
  • Door de hoogst haalbare sportieve successen na te streven zowel bij de heren als de dames.

Waarbij elke verwezenlijking de basis is om de lat een trapje hoger te leggen op weg naar de volgende uitdaging.

Wat zijn onze waarden en ons DNA?

101%

We willen altijd beter worden, we zijn nooit klaar. We kunnen alleen tevreden zijn als we alles gegeven hebben wat we in ons hebben. Alleen excellentie is goed genoeg. Op het veld kunnen we   een nederlaag alleen aanvaarden als we er alles aan gedaan hebben. Hard werken is de basis tot succes. Je wint wedstrijden op trainingen. We roepen echter niet van de daken, maar elke verwezenlijking is de lat een trapje hoger leggen op weg naar de volgende uitdaging.

VERBINDEND

We leggen bruggen naar en tussen alle stakeholders van de club en de maatschappij rond ons.  We zijn dé schakel in de ketting die iedereen samenbrengt en verenigt. We zijn verbonden tot een hechte en loyale familie, die elkaar steunt en beter maakt, in goede en minder goede momenten. We vieren samen overwinningen maar helpen ook zij die het wat moeilijker hebben. We laten niemand achter.

INNOVATIEF

We stellen onszelf constant in vraag en willen altijd op zoek naar de beste en meest efficiënte oplossing. We staan open voor vernieuwing en verbetering. We worden omringd door heel veel innovatie, technologie en know-how. Dit moeten we omarmen en in het hart van onze club brengen. Door de juiste verbindingen te maken kunnen we hier het verschil maken.

Onze ondersteunende, fundamentele waarden en persoonlijkheid


RESPECT

Voetbal zonder respect is de slechte vorm van het spel. Het is tegen onze cultuur om onrespectvol te handelen tegenover tegenstanders, teamgenoten, onze staf, fans, partner of onze gemeenschap. Dit is waarom we altijd handelen met respect.

INTEGRITEIT

Voetbal, en de voetbalbusiness steunt op vertrouwen; op en naast het veld. We handelen telkens met het oog op de langere termijn. Dit is waarom we bij alle handelingen die we verrichten telkens rekening houden met de hoogste waarden (niveaus?)van integriteit.

TRANSPARANTIE

We geloven in good governance in het voetbal. We bouwen op vertrouwen van fans, onze gemeenschap en onze commerciële partners. Dit is waarom we geloven dat openheid en eerlijkheid noodzakelijk zijn wanneer het gaat om communicatie en interactie met onze stakeholders. Dit is waarom wij geloven in transparantie.

Koop je abonnement