fbpx

Testimonial Yasmine Keyaerts

Hoe kijk je terug op je tijd bij OH Leuven?

Ik kan mijn periode bij OH Leuven alleen maar positief afsluiten en positief op terug kijken. Ik ben hier 10 jaar geleden begonnen als een stagiaire en wou eigenlijk nooit ergens anders werken. De collega’s zijn heel leuk, het is een super jong team en we krijgen veel verantwoordelijkheden. Ik heb hier enorm veel bijgeleerd, ben direct in de praktijk gesmeten maar doordat je met zoveel verschillende mensen samenwerkt leer je van iedereen wel iets. Ik heb hier ook heel veel mensenkennis opgedaan.

Wat was je hoogtepunt bij OH Leuven?

Als je me dit een maand geleden had gevraagd had ik ongetwijfeld gezegd de goal van Kostovski in Eupen toen OH Leuven gepromoveerd was naar eerste klasse. Maar nu kan ik toch zeggen dat ik nog nooit zo een mooi moment beleefd heb als de goal van Nachon Nsingi in de 92ste minuut tegen KV Mechelen om onze plek in Play Off 2 en het behoud in eerste klasse te verzekeren. Ik kan nu met een gerust hart stoppen bij de club en ik weet dat OH Leuven nu alleen maar kan groeien en alle leuke projecten waar de club mee bezig was kunnen gewoon kunnen doorlopen.

Wat wens je de club toe?

Ik wens dat alle collega’s zich nog verder kunnen ontwikkelen en dat de club blijft inzetten op nieuwe dingen. Het is mooi om te zien dat OH Leuven niet enkel voetbal is maar dat het de hele gemeenschap samenbrengt en dat er zoveel te beleven valt. Ik denk dat vele supporters zich hier niet echt van bewust zijn. Ik ben als supporter nog steeds elke week op post en volg OH Leuven op de voet en ik hoop binnenkort eens mee op het vliegtuig te springen met de supportersclub naar een Europese verplaatsing, ik denk dat we daar allemaal wel naar uitkijken!!

Wat is je volgende uitdaging?

Ik ga aan de slag als Office Assistant bij productiehuis De Mensen. Zij maken heel wat leuke tv series en programma’s (zoals bv Blokken, Ferry, Undercover, Een echte job,…) waar ik ga instaan voor de administratie van de verschillende producties en de kijkcijfers. Het is grotendeels een administratieve job en iets ‘rustiger’ dan de event sector maar ik zal er zeker mijn draai in kunnen vinden.

Aandachtspunten / werkpunten OH Leuven

Werken in een voetbalclub vergt veel van je vrije tijd. Er moet nog extra aandacht aan besteed worden dat mensen hun batterijen op tijd kunnen opladen. Maar voor de rest goed bezig!!

Koop je abonnement