Testimonial Lune Weymeersch

Hoe kijk je terug op je tijd bij OH Leuven? 

Ik kijk enorm positief terug naar mijn periode bij Leuven. Het was mijn allereerste job waar ik niet alleen veel geleerd heb in de praktijk, maar ook over mezelf. De mensen van de club hebben een enorm positieve impact gehad op het begin van mijn volwassen leventje en daar kan ik ze niet genoeg voor bedanken. Ik heb mijn abonnementjes van de club nog en zal zeker terugkomen. Ik ben hier zeer gelukkig geweest en met mij hebben ze een nieuwe supporter voor het leven erbij! 

Wat was je hoogtepunt bij OH Leuven? 

Tijdens mijn periode bij de club heb ik enorm veel leuke momenten meegemaakt, maar als ik er eentje moet kiezen is het de organisatie van mijn eerste jeugddag. Het samenbrengen van de allerkleinste regionale spelertjes met de grote jongens van elite was één van de mooiste beelden die ik me voor ogen kan halen.

De jeugddag stond ook in het thema ‘stip it’. Dit is de campagne van Ketnet tegen pesten. Samen met onze jeugdacademy vormden we de grootste stippellijn tegen pesten op het veld van het King Power at Den Dreef Stadion. Ook na de jeugddag werd er nog vaak over gesproken en kwam er zelfs een kleine reportage op Sporza en Ketnet. Een echt hoogtepunt dus.

Wat wens je de club toe? 

De club in het algemeen wens ik enorm veel succes toe. Maar ik focus me liever op alle mensen die iets met de club te maken hebben, de vaste medewerkers, de vrijwilligers, de coaches, de spelertjes, … Stuk voor stuk geven deze mensen elke dag meer dan 100% om de club te doen groeien, zowel op als naast het veld. Elke dag aan hun zijde staan, is iets wat me enorm gelukkig heeft gemaakt. Ik wens ze dan ook al het moois toe, de nodige rust en ook de nodige drukte. Ze verdienen het allerbeste!

Wat is je volgende uitdaging?

Er zullen ongetwijfeld nog veel uitdagingen volgen in mijn leven, maar de voornaamste nu is om een job te vinden waar ik mezelf kan smijten en mijn passie en skills kan combineren. Als event- & projectmanager is het niet altijd even gemakkelijk om tijd vrij te maken, maar het afspreken met de collega’s die ik nu mijn beste vrienden kan noemen, is nog een uitdaging die ik heel graag aan ga!

Koop je abonnement