Testimonial Lien Potemans

Hoe kijk je terug op je tijd bij OH Leuven?

Ik heb in de zes seizoenen die ik bij OH Leuven gewerkt heb ontzettend veel gedreven en gepassioneerde mensen ontmoet. En dat zowel in de sportieve cel als de administratieve cel.

Werken bij OH Leuven heeft nooit aangevoeld als werken aangezien ik mijn job zo graag deed en ik met zoveel fijne mensen mocht samenwerken. Ik had het geluk dat mijn job ook mijn passie was en ik dus elke dag graag kwam werken. Daarnaast heb ik mezelf kunnen ontwikkelen binnen de domeinen van social media, advertising en web management, waarvoor ik de club erg dankbaar ben.

Wat was je hoogtepunt bij OH Leuven?

Zonder twijfel de promotiefinale in Virton. Het was toen ijskoud en ik kon amper nog content maken voor onze socials, omdat mijn vingers helemaal bevroren waren maar dat was echt een zalige match. Het gevoel wanneer Thomas Henry de winning goal maakte, zal ik nooit vergeten.

Wat wens je de club toe?

Ik wens de club toe dat het altijd in de hoogste divisie mag spelen, want dat verdienen niet alleen de spelers en supporters, maar ook alle mensen die dag in dag uit achter de schermen werken. Als ik kijk naar wat voor stappen er gezet zijn in die zes seizoenen dan kan je niet anders dan denken dat Leuven een plaatsje verdient in de Belgische eerste klasse. Ik heb alle stadions, van zowel 1A als 1B vanbinnen gezien, en als je dan bijvoorbeeld de kleedkamers vergelijkt dan heeft Leuven wel echt een van de mooiste. Daarnaast zijn er grote stappen gezet op alle vlakken, waaronder Academy, de communitywerking, op vlak van health & performance en infrastructuur, dus in mijn ogen is Leuven een club die altijd op het hoogste niveau moet meedraaien.

Wat is je volgende uitdaging?

Ik word communicatiemanager bij KU Leuven Kick. Ik zal daar ook de socials verzorgen, advertisingcampagnes opstellen en marketingcampagnes uitwerken, dus het ligt in dezelfde lijn met mijn functie bij OH Leuven.

Koop je abonnement