Testimonial Jeroen Trogh

  • Hoe kijk je terug op je tijd bij OH Leuven?

 In de voorbije negen jaar heb ik enorm veel geleerd, wat me zowel op professioneel als persoonlijk vlak heeft verrijkt. Ik ben hier begonnen als stagiair en heb de kans gekregen om jaar na jaar mee te groeien met de club. Daarnaast ben ik bevoorrecht geweest om met enkele enorm ervaren mensen binnen het Belgisch voetbal samen te werken. Ik zal dus altijd met een positief gevoel terugkijken op deze periode, gezien het een club is waar je enorm veel kansen krijgt om professioneel te groeien. Tenslotte zijn alle mensen die werken bij OH Leuven fijne en warme mensen. Dit maakt dat dit een fijne omgeving is om te werken.

  • Wat was je hoogtepunt bij OH Leuven?

 Uiteraard zal iedereen de goal van Nachon Nsingi bijblijven, maar persoonlijk haalde ik meer voldoening uit alle prestaties van Academy-spelers bij de A-kern. Het gevoel hebben dat je aan dit succes hebt bijgedragen, is precies waarom ik zo graag in een Academy werk. Daarnaast was de OH Leuven Trainersdag van vorig seizoen een absoluut hoogtepunt voor mij. Met sprekers van Manchester United, Leicester City en Legia Warschau was dit een ongelooflijk succesvolle dag.

  • Wat wens je de club toe?

 OH Leuven is een club die thuishoort in de linkerkolom van het klassement in de Jupiler Pro League en het potentieel heeft om uit te groeien tot een succesverhaal. Met de kennis binnen en rondom de club (de stad, KUL, IMEC, Cronos, enzovoort) geloof ik echt dat alles hier aanwezig is om de eerste successen te behalen. Ik wens de club dus een eerste bekerfinale of Play-off 1-plaats toe, waarbij eigen opgeleide spelers altijd de kansen krijgen die ze tot op heden ook hebben gekregen.

  • Wat is je volgende uitdaging?

 Ik ga aan de slag bij RSC Anderlecht als Head of Operations & People Development van de Academy. Ik blijf dus in de voetbalwereld maar ga een nieuwe uitdaging aan bij Anderlecht waar ik het non-sports deel van de Academy zal leiden.

 

  • Aandachtspunten/ werkpunten OH Leuven

Ik denk dat er nog meer kan gedaan worden binnen de club om goede mensen aan boord te houden. Om uit te groeien tot een topclub is het houden van goede mensen echt KEY. Daarnaast is er een heel amicale sfeer op de bureau – wat fantastisch is om in te werken – maar ik denk dat de club op bepaalde vlakken veeleisender mag / kan zijn naar haar personeel toe om de club echt tot dat volgende niveau te brengen.

Koop je abonnement