fbpx

Sfeervlaggen in het King Power at Den Dreef Stadion

OH Leuven voorziet ook dit seizoen sfeervlaggen tijdens elke thuiswedstrijd in het King Power at Den Dreef Stadion.

Er gaan 50 vlaggen beschikbaar zijn bovenaan Tribune 1 en Tribune 3 van het King Power at Den Dreef Stadion die door alle supporters vrij gebruikt mogen worden tijdens de thuiswedstrijden van OH Leuven. Hiermee hopen we nog extra sfeer te creëren tijdens de wedstrijden van onze favoriete voetbalclub.

Voor de wedstrijd steken de sfeervlaggen in kokers die zijn geplaatst op verschillende plaatsen aan de bovenkant van Tribune 1 en Tribune 3. Na de wedstrijd moeten deze vlaggen opnieuw worden verzameld in deze kokers. De vlaggen mogen NIET mee naar huis worden genomen.

Tijdens de laatste wedstrijd van vorig seizoen tegen Standard Luik zagen we dat verschillende sfeervlaggen toch werden meegenomen naar huis. We vragen onze supporters met aandrang om deze na de wedstrijd opnieuw in de kokers te verzamelen. Bij misbruik zullen we deze sfeeractie jammer genoeg moeten stopzetten.

Hieronder zijn al enkele mogelijke vragen beantwoord:

Waar kan ik de sfeervlaggen vinden?

Voor de wedstrijd steken de sfeervlaggen in kokers die zijn geplaatst op verschillende plaatsen aan de bovenkant van Tribune 1 en Tribune 3.

Waarvoor dienen de sfeervlaggen?

Met de vlaggen willen we nog meer sfeer creëren in het King Power at den Dreef Stadion. De vlaggen mag je tot aan de aftrap zwaaien en als er doelpunten zijn gescoord. Ook na de wedstrijd mag er met de vlag worden gezwaaid. Als je de vlag niet gebruikt, moet ze onder de stoel worden gelegd.

Wat moet ik met de vlaggen doen na de wedstrijd?

Na de wedstrijd moeten deze vlaggen opnieuw worden verzameld in deze kokers. De vlaggen mogen NIET mee naar huis worden genomen. We rekenen hiervoor op de eerlijkheid van onze supporters. Zodat we elke thuiswedstrijd van deze sfeervlaggen gebruik kunnen maken!

Voor meer informatie mag je een mail sturen naar info@ohl.be.

Koop je abonnement