King Power at Den Dreef

Het King Power at Den Dreef stadion is gelegen aan de Kardinaal Mercierlaan 42 in Heverlee, vlak naast de ring van Leuven.

Den Dreef is het thuisstadion van voetbalclub Oud-Heverlee Leuven. Ook de Belgian Red Flames en de Belgische U21 werken in dit stadion hun thuiswedstrijden af. Het stadion, dat in de vroege jaren de naam Leuvens Sportcentrum droeg, grenst aan het Sportkot, het sportcomplex van de Katholieke Universiteit Leuven.

Eind 2015 werd gestart met het masterplan voor de uitbreiding van het stadion tot een capaciteit van 12.500 plaatsen. Voor de start van seizoen 2016 – 2017 werd het stadion al uitgebreid tot een veiligheidscapaciteit van 9.809 plaatsen. In een later stadium zullen de tribunes achter doel vernieuwd worden zodat er op termijn een mooie, moderne voetbaltempel te vinden is tussen de Dijle en de Leuvense ring. De uitbouw van het stadion werd mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van de Vlaamse Overheid en Sport Vlaanderen.

Organisatie van de veiligheid:

Hospitality

Ontdek onze dinermogelijkheden en menu’s op wedstrijddagen.

Ontdek menu

Events

Van een verjaardagsfeestje tot een congres, wij bieden talloze mogelijkheden qua events en zaalverhuur. Bekijk hier al onze zalen.

Events
Koop je abonnement