fbpx

Ons DNA

Onze waarden en ons DNA


RESPECT

Voetbal zonder respect is de slechte vorm van het spel. Het is tegen onze cultuur om respectloos te handelen tegenover tegenstanders, teamgenoten, onze staf, fans, partner of onze gemeenschap. Dit is waarom we altijd handelen met respect.

INTEGRITEIT

Voetbal steunt op vertrouwen; op en naast het veld. We handelen telkens met het oog op de langere termijn. Dit is waarom we bij alle handelingen die we verrichten telkens rekening houden met de hoogste waarden van integriteit.

TRANSPARANTIE

We geloven in good governance in het voetbal. We bouwen op vertrouwen van fans, onze gemeenschap en onze commerciële partners. Dit is waarom we geloven dat openheid en eerlijkheid noodzakelijk zijn wanneer het gaat om communicatie en interactie met onze stakeholders.

101%

Constant verbeteren, we zijn nooit klaar. We kunnen alleen tevreden zijn als we alles gegeven hebben wat we in ons hebben. Alleen excellentie is goed genoeg. Op het veld kunnen we een nederlaag alleen aanvaarden als we er alles aan gedaan hebben. Hard werken is de basis tot succes. Je wint wedstrijden op trainingen. Elke verwezenlijking is de lat een trapje hoger leggen op weg naar de volgende uitdaging.

VERBINDEND

We leggen bruggen naar en tussen alle stakeholders van de club en de maatschappij rond ons. We zijn dé schakel in de ketting die iedereen samenbrengt en verenigt. We zijn verbonden tot een hechte en loyale familie, die elkaar steunt en beter maakt, in goede en minder goede momenten. We vieren samen overwinningen maar helpen ook zij die het wat moeilijker hebben. We laten niemand achter.

INNOVATIEF

We stellen onszelf constant in vraag en willen altijd op zoek naar de beste en meest efficiënte oplossing. We staan open voor vernieuwing en verbetering. We worden omringd door heel veel innovatie, technologie en knowhow. Dit moeten we omarmen en in het hart van onze club brengen. Door de juiste verbindingen te leggen kunnen we hier het verschil maken.

Koop je abonnement