Ticketing

Zondag start de vrije verkoop van abonnementen

Tot en met zaterdag 17 juni zijn alle stoeltjes van abonneehouders van vorig seizoen gereserveerd. Indien zij hun zitje niet verlengen vóór zondag 18 juni, komen al deze plaatsen vrij en start de vrije verkoop.

Bemachtig jouw zitje

Ik wil een abonnement!

Alle plaatsen die niet verlengd worden, zijn vanaf zondag 18 juni voor iedereen beschikbaar. Ook supporters die een plekje in de K willen bemachtigen, kunnen vanaf zondag om middernacht een vrijgekomen stoeltje online aankopen. 

Wil je één van deze plaatsen in de wacht slepen, maar heb je al een abonnement gekocht? Geen probleem, kom dan even langs in De Jee en we veranderen jouw plaats. Wil je een abonnement in de familietribune aankopen? Ook dan kan je vanaf zondag terecht in De Jee om een vrijgekomen plaats te bemachtigen. 

We raden alle supporters, die één van deze plaatsen willen verzilveren, aan om zondag zo vroeg mogelijk naar Den Dreef te komen. Zo heb je de meeste kans om de beste plaats te verkrijgen. De Jee is deze zondag open van 09:00 – 12:00 en van 13:00 – 17:00. Meer informatie over de verschillende abonnementen vind je hier

Koop je abonnement