fbpx
Women

Zenia Mertens tekent bij tot 2026

Zenia Mertens verlengde zopas haar contract bij onze club voor twee seizoenen. De middenveldster zal tot minstens 2026 de kleuren van OH Leuven Women verdedigen.

Al meer dan 12 jaar vertegenwoordigt Zenia Mertens onze club en daar voegt de verdedigende middenveldster nog minstens twee seizoenen bij. Op haar twintigste debuteerde ze bij de Red Flames. “Ik ben al jaar en dag kind aan huis aan Den Dreef. Deze club betekent veel voor mij en laat me thuis voelen. Ik kijk er naar uit om de komende twee jaar samen nog veel te bereiken”, aldus een opgetogen Mertens.

Ook coach Jimmy Coenraets is heel tevreden met de verlenging. “Ze kent het huis vanbinnen en vanbuiten en heeft alle periodes van de club meegemaakt. Haar rol binnen het team valt dan ook niet te onderschatten. We kennen haar vooral voor haar bikkelharde speelstijl waarmee ze nooit minder dan 100% geeft en het team altijd vooropstelt. Samen met haar gaan we de club verder uitbouwen en het Leuvense vrouwenvoetbal nog meer op de kaart zetten.”

Koop je abonnement