Women

Women: OH Leuven tegen Club YLA

OH Leuven Women speelt op zaterdag 17 december om 19u de topwedstrijd tegen Club YLA. De wedstrijd wordt gespeeld in het King Power at Den Dreef Stadion en staat in het teken van de Warmste Week!

Nog geen tickets?

Koop hier

Op de vorige speeldag speelde OH Leuven 0-0 gelijk tegen Essevee Women. Coach Jimmy Coenraets hoopt tegen Club  YLA opnieuw de drie punten te pakken. “2022 was een sportief mooi jaar, aan ons om dit op een goede manier af te sluiten. De wedstrijdomstandigheden kunnen niet beter zijn, dus geen excuses en vol gaan voor een mooie sportieve afsluiter van 2022.”

De Warmste Week strijdt tegen kansarmoede en met OH Leuven dragen we graag ons steentje bij. En liefst van al met zoveel mogelijk supporters! Het toeschouwersrecord van een vrouwenmatch in België is op dit moment in handen van Club YLA. Maar op 17 december willen wij een poging doen om het record naar Leuven te halen. Zak af naar Den Dreef en schrijf mee geschiedenis. Tickets kosten slechts 2 euro. Er werden al meer dan 2000 tickets verkocht! Ook morgen is het nog mogelijk om tickets aan te kopen.

Naast de Warmste Match vinden er in en rond het King Power at Den Dreef Stadion verschillende activiteiten plaats. De spelers van de A-ploeg verkopen pannenkoeken, warme chocolademelk en glühwein. Ook deze inkomsten gaan integraal naar de Warmste Week.

 

Koop je abonnement