A-Team

Voorbereiding start op maandag

Maandag 6 juni verzamelen de troepen van coach Marc Brys opnieuw om het aankomende seizoen voor te bereiden. De spelers leggen op maandag 6 en dinsdag 7 juni fysieke en medische testen af. De dag erna staat meteen een dubbele training op het programma.

Maandag wordt het seizoen afgetrapt met de sportmedische screening in UZ Leuven, Fysische geneeskunde. Dit gebeurt in combinatie met de Health & Performance screening op het trainingscomplex in Oud-Heverlee. Dinsdag volgen de inspanningstesten in Bakala Academy en deel twee van de screening.

Het oefenprogramma naar de seizoensstart krijgt ook stilaan vorm. Op 14 juni om 19u is Kessel-Lo de eerste oefenpartner van de voorbereiding. Tussen 17 en 24 juni trekt de groep op oefenstage naar het Nederlandse Horst. Er liggen ook al enkele oefenwedstrijden vast. Beerschot is de sparringpartner op 6 juli, deze wedstrijd wordt zonder publiek afgewerkt.

Er komen nog oefenwedstrijden op 2, 9 & 13 juli. Tijdens de fandag op 16 juli spelen we onze galawedstrijd. De tegenstanders worden op een later moment bekend gemaakt. De competitie in de Jupiler Pro League start in het weekend van 22-23-24 juli.

Koop je abonnement