fbpx
A-Team

Voorbereiding op het nieuwe seizoen start maandag

Maandag 12 juni verzamelen de spelers van coach Marc Brys opnieuw om het nieuwe seizoen voor te bereiden.

Het seizoen wordt afgetrapt met de gebruikelijke testen. Zo vindt er een sportmedische screening van onze spelers plaats, in combinatie met de Health & Performance screening op de Banqup Campus in Oud-Heverlee en inspanningstesten in de Bakala Academy.

Het oefenprogramma krijgt ook stilaan vorm. Op 17 juni is Kessel-Lo 2000 de eerste oefenpartner van de voorbereiding. Enkele dagen later, op 21 juni, staat een oefenwedstrijd tegen VC Bertem-Leefdaal op de planning. Op 28 juni spelen we een rasechte derby tegen KVK Tienen.

Tussen 4 en 8 juli trekt de groep op oefenstage naar het Nederlandse Horst. Op het einde van de stage oefenen we tegen KRC Genk. Tussen 17 juli en 19 juli trekken de spelers en staf naar Leicester voor een tweede oefenstage. De competitie in de Jupiler Pro League start in het weekend van 28 juli.

Alle praktische info over de oefenwedstrijden volgt later! Ook op 24 juni, 12 juli en 15 juli staan er nog oefenwedstrijden op het programma. De tegenstanders worden later gecommuniceerd.

Koop je abonnement