fbpx
Women

“Voor het Le(u)ven” haalt 10.000 euro op voor Kom Op Tegen Kanker

Zaterdag 9 maart speelde OH Leuven Women haar laatste competitiewedstrijd tegen KRC Genk Ladies. De wedstrijd stond in het teken van de strijd tegen borstkanker. Samen wisten we 10.000 euro in te zamelen voor Kom Op Tegen Kanker.

In België krijgt 1 op 9 vrouwen in de loop van haar leven te maken met borstkanker. Het is doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen in Europa. In samenwerking met DHL eCommerce en Kom Op Tegen Kanker ging OH Leuven de strijd aan met deze ziekte. Samen organiseerden we het initiatief “Voor het Le(u)ven”.

Zowel voor als tijdens de wedstrijd tegen KRC Genk Ladies afgelopen weekend werden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo vond er voorafgaand aan de wedstrijd een shirtveiling plaats, en was er een heuse lotjesverkoop voor de supporters. De volledige campagne was goed voor een opbrengst van maar liefst 10.000 euro! Dit geld gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker en zal gebruikt worden voor verder onderzoek naar deze ziekte.

Bedankt aan onze partners DHL eCommerce en Kom Op Tegen Kanker voor de realisatie van dit initiatief! Maar vooral bedankt aan de meer dan 1.000 aanwezige supporters die elk hun steentje hebben bijgedragen! Voor het Le(u)ven!

Koop je abonnement