A-Team

“Vertrouwen getankt na overwinning tegen Elene Grotenberge”

Amper drie dagen na hun vorige wedstrijd moeten de troepen van Eddy Vanhemel opnieuw aan de bak. In het King Power at Den Dreef Stadion ontvangen ze zaterdagavond om 18u15 de jongens van KVC Westerlo.

Gisteren behaalde OH Leuven een ruime 5-0-overwinning in hun eerste wedstrijd voor de Beker van België tegen Elene Grotenberge. Met deze overtuigende cijfers stoten ze door naar de achtste finales van de Croky Cup. Daar wacht Knokke FC, dat KV Mechelen uitschakelde na penalties.

Veel tijd om te rusten krijgen ze echter niet, want zaterdagavond 4 november moeten ze opnieuw aan de bak. Met KVC Westerlo wacht onze jongens een moeilijke tegenstander. “Het wordt een belangrijke wedstrijd, maar we mogen het belang van de partij ook niet overschatten”, opent Vanhemel. “Als we winnen, lopen we uit tot 8 punten en dat is toch al een mooie kloof. Als zij winnen, komen ze op amper 2 punten, en dat moeten we proberen vermijden”, gaat hij verder. “Na de nederlaag in Anderlecht heeft de ploeg opnieuw vertrouwen getankt met de aanzienlijke overwinning in de Croky Cup. Aan motivatie en energie is er dus geen gebrek”, besluit Vanhemel.

Supporter mee! Tickets zijn hier beschikbaar tot aan de aftrap. Ook aan de ticketing container kan je zaterdag vanaf 10u ‘s ochtends tot aanvang van de wedstrijd je tickets verkrijgen.

Koop je abonnement