A-Team

Vanhemel: “De jongens toonden veel energie”

OH Leuven ontvangt zondagavond 22 oktober om 19u15 STVV in het King Power at Den Dreef Stadion. Coach ad-interim Eddy Vanhemel blikt vooruit op de wedstrijd tegen de Kanaries.

Koop tickets

Klik hier

Na het recente ontslag van Marc Brys, heeft coach ad-interim Eddy Vanhemel samen met zijn sportieve staff afgelopen week de trainingen van de A-kern geleid. “Marc Brys heeft de afgelopen jaren een goede basis gelegd. We kunnen zijn werk alleen maar respecteren en waarderen en daar op voortbouwen”, opent Eddy Vanhemel de persbabbel. 

“Onze prioriteit de afgelopen week was de spelers ontzorgen en de sfeer binnen de groep te optimaliseren. We gaan deze periode zo efficiënt en competitief mogelijk proberen door te komen. Grote veranderingen doorvoeren is niet noodzakelijk, want de structuur zit goed en de groep is sterk. De jongens toonden veel energie op training, en ook aan motivatie is geen gebrek”, benadrukt hij.

Onze jongens ontvangen zondag STVV in het King Power at Den Dreef Stadion. “De Kanaries zijn bezig aan een sterk seizoen en spelen mooi en verzorgd voetbal. Tegen verschillende topploegen konden zij al punten pakken, wat maakt dat we ons aan een sterke tegenstander mogen verwachten. Maar ook wij zullen competitief voor de dag komen en hopen net als in de vorige wedstrijden opnieuw gesteund te worden door onze twaalfde man”, aldus Vanhemel. 

Federico Ricca, Nathan Opoku en Richie Sagrado zijn nog steeds geblesseerd en dus niet inzetbaar. Jon Dagur Thorsteinsson is wel opnieuw speelklaar. Kapitein Mathieu Maertens speelde afgelopen week een volledige helft in de oefenwedstrijd tegen Luik. “We willen hem zo snel mogelijk weer integreren in het team, maar het is nog afwachten in welke mate hij zondag inzetbaar zal zijn.”

Koop hier jouw tickets voor deze belangrijke wedstrijd. Ook zondag kan je vanaf 10u tot aanvang van de wedstrijd tickets aankopen in de ticketingcontainer aan het stadion.

Koop je abonnement