A-Team

Vanhemel: “andere accenten leggen dan vorige week”

Na de knappe 4-0-overwinning tegen STVV wacht met RSC Anderlecht een nieuwe uitdaging voor OH Leuven. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 28 oktober. De aftrap wordt om 20u45 gegeven in het Lotto Park.

Met een overtuigende 4-0-overwinning tegen de Kanaries kon OH Leuven afgelopen weekend de drie punten thuis houden. Coach Vanhemel was terecht tevreden over de prestaties van de jongens. “Ze toonden dat ze één team zijn en hielden 90 minuten lang de energie hoog. Dat we maar 35% balbezit hadden? Dat wil niets zeggen. We zitten in een proces en we hebben nog stappen te zetten, maar de basis zit goed”, benadrukt Vanhemel. 

Zaterdag 28 oktober maakt het team van Vanhemel de verplaatsing naar Anderlecht. Sinds de terugkeer naar eerste klasse speelde OH Leuven telkens 2-2-gelijk in het Lotto Park. “Het is een compleet andere context en tegenstander dan afgelopen wedstrijd, dus we zullen andere accenten moeten leggen. Iedereen is gemotiveerd om hard te werken, dus ik heb vertrouwen in dit team. Ik kan de jongens alleen maar complimenteren voor het enthousiasme en de energie waarmee ze deze week getraind hebben.”

Eddy Vanhemel kan dit weekend nog steeds niet rekenen op de langdurig geblesseerden Alexandro Calut en Federico Ricca. Richie Sagrado en Nathan Opoku zitten in de laatste fase van hun herstel en sluiten binnenkort aan op training. Alle andere spelers zijn inzetbaar. 

Zak zaterdag mee af naar het Lotto park en schreeuw onze jongens naar een nieuwe driepunter! Voor deze wedstrijd is de combiregeling van toepassing. Dit betekent dat je enkel tickets kan aankopen bij de supportersclubs, en samen met hen de verplaatsing naar Anderlecht moet maken.

Koop je abonnement