Club

Union SG speelt Europa League in Leuven

Union SG en OH Leuven sloten een akkoord voor de huur van het King Power at Den Dreef Stadion. De drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de UEFA Europa League zullen plaatsvinden in Leuven.

OH Leuven CEO Peter Willems reageert op het akkoord. “We helpen Union SG met plezier zodat ze hun wedstrijden in de groepsfase van de UEFA Europa League in het King Power at Den Dreef Stadion kunnen afwerken. Na de eerste geslaagde samenwerking voor de wedstrijd tegen Rangers, volgen er nu nog drie wedstrijden. We gaan actief in gesprek met onze buurt en nemen alvast proactief enkele maatregelen om de eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken. We willen er voor iedereen een voetbalfeest van maken.”

Philippe Bormans, CEO van Union SG, is tevreden: “We kregen heel wat positieve reacties van onze fans na de zinderende avond en overwinning tegen Rangers FC in Leuven. We zijn dus tevreden met dit akkoord met OH Leuven voor de huur van het King Power at Den Dreef Stadion. Ik wil OH Leuven bedanken voor hun bereidwilligheid om mee te werken aan een oplossing. Het blijft natuurlijk jammer dat we niet in ons eigen stadion kunnen spelen. Dit bewijst ook wel dat de nood aan een nieuw eigen stadion hoog is, ook voor onze wedstrijden in de Jupiler Pro League. We hopen onze fans dus massaal in Leuven te krijgen voor de Europese donderdagavonden en dat we daar opnieuw de gekende Union-sfeer kunnen creëren.”

Nu vrijdag 26 augustus wordt er geloot voor de UEFA Europa League groepsfase en kent Union SG zijn drie tegenstanders.

Koop je abonnement