U23

U23: Derby tegen KVK Tienen

Meer dan elf jaar geleden speelde OH Leuven zijn laatste officiële wedstrijd tegen KVK Tienen. Het werd 2-0 na doelpunten van Remacle en Harbaoui. Een week later vierden we de titel in tweede klasse. Zondag is de derby terug!

OH Leuven U23 speelt op zondag 18 december om 15u in het Bergéstadion tegen KVK Tienen. Een wedstrijd met geschiedenis in Eerste Nationale tussen de nummer 8 en nummer 12 in het klassement.

“Er zal rond de derby wel wat animo gemaakt worden, maar daar mogen we ons niet te hard op vastpinnen,” aldus coach Eddy Vanhemel. “We moeten de wedstrijd aanvatten zoals we de 17 voorgaande wedstrijden hebben aangevat. Het is belangrijk om naar daar te gaan met een goed gameplan en we moeten proberen een resultaat neer te zetten op basis van de filosofie die we tot dusver hadden.”

Het is tevens de laatste wedstrijd van het jaar voor onze U23 en ze hopen 2022 op een positieve manier af te sluiten. “Uiteraard, je wilt elke wedstrijd winnen. Het draait in sport om winnen en verliezen. Ik denk de plaats die we op dit moment in het klassement innemen en het aantal punten dat we al vergaard hebben ons de ruimte geven om wedstrijden aan te vatten met onze doelstellingen in het achterhoofd. We willen komende zondag weer voor de drie punten gaan”, besluit Vanhemel.

Kom OH Leuven U23 aanmoedigen in Tienen. Tickets zijn ter plekke te koop en kosten 10 euro voor een staanplaats en 15 euro voor een zitplaats. Kinderen betalen 5 euro voor een ticket.

Adres: Bergévest 12, Tienen

Koop je abonnement