A-Team

Tweede oefenstage in Leicester

De spelers en staf van de eerste ploeg stapten deze ochtend op de Eurostar richting Engeland. Tot en met zaterdagavond vormt het ronduit indrukwekkende Seagrave trainingscentrum het decor voor de tweede oefenstage. Zusterclub Leicester City ontvangt ons met de beste trainingsfaciliteiten.

Na aankomst op maandag volgt de eerste training in de namiddag. Op dinsdag, donderdag en vrijdag staan telkens twee training sessies op het programma. Op woensdag wordt een oefenwedstrijd afgewerkt tegen Leicester City en op zaterdag staat een tweede oefenpot op de planning, deze keer tegen het tweede elftal van Rangers FC. Het Seagrave trainingscentrum staat bekend als één van de beste trainingscentra ter wereld en beschikt over state of the art trainingsfaciliteiten. Geen verkeerde plaats om het seizoen voor te bereiden.

Coach Marc Brys kijkt uit naar de stage in het Seagrave trainingscentrum. “We zijn blij dat we deze stage kunnen afwerken in de prachtige installaties van onze zusterclub Leicester City. Er zijn geen betere omstandigheden om te kunnen werken. We willen hier een verdere basis voor het seizoen leggen en kunnen ook twee interessante oefenwedstrijden afwerken.”

Mandela Keita sluit na zijn vakantie opnieuw aan bij de groep. Hij keert terug na zijn uitleenbeurt bij Antwerp FC waar hij de titel en de beker won. Na het seizoen sloot Mandela meteen aan bij de beloften die deelnamen aan het EK in Georgië. Hij stond er in de basis in de wedstrijden tegen Nederland en Georgië. Alexandro Calut reist niet mee af en revalideert verder in België. Naast Mandela Keita vertrokken vandaag nog 23 veldspelers en 3 doelmannen richting Engeland.

Desmond Acquah, Ezechiel Banzuzi, Valentin Cojocaru, Casper De Norre, Joren Dom, Jo Gilis, Raphael Holzhauser, Franck Idumbo, Nordin Jackers, Mandela Keita, Sofian Kiyine, Mathieu Maertens, Kristiyan Malinov, Hamza Mendyl, Pierre-Yves Ngawa, Nachon Nsingi, Nathan Opoku, Ewoud Pletinckx, Oregan Ravet, Federico Ricca, Richie Sagrado, Joël Schingtienne, Siebe Schrijvers, Raz Shlomo, Jon Dagur Thorsteinsson, Emmanuel Toku en Thibault Vlietinck.

Koop je abonnement