Women

Topper tegen RSCA Women

OH Leuven Women trekt zaterdag 25 maart naar het veld van RSCA Women. Het belooft een spannende strijd te worden tussen nummer één en twee van play-off 1.

Dinsdag speelden onze dames gelijk tegen KAA Gent Ladies. In het King Power at Den Dreef Stadion kwamen ze niet verder dan een 1-1-gelijkspel. “We kwamen moeilijk in ons spel en creëerden weinig dreiging. In de slotfase kregen zowel Gent als wij nog enkele grote kansen, maar beiden lieten die onbenut. We hebben nog acht wedstrijden voor de boeg, maar we zullen uit een ander vaatje moeten tappen als we terug punten willen rapen”, licht coach Jimmy Coenraets toe. 

RSCA Women verloor hun laatste twee wedstrijden waardoor OH Leuven Women de eerste plaats blijft behouden. Het verschil met paars-wit is amper twee punten waardoor de topper dit weekend in belang toeneemt. “De dames kregen woensdag een vrije dag. Wij hebben met de staff die dag gebruikt om de afgelopen wedstrijden kritisch te bekijken en te evalueren. Prioriteit is nu om ons eigen spel terug op de rails te krijgen”, besluit Coenraets. 

Zak op 25 maart om 13u30 af naar het gemeentelijk sportstadion van Zaventem en supporter mee voor onze dames! Tickets zijn ter plekke te koop.

Koop je abonnement