Ticketing

Ticketverkoop galawedstrijd tegen Leicester City

OH Leuven bestaat 20 jaar. Heel het seizoen staat in het teken van dit jubileum en ook onze fandag van 16 juli krijgt dit jaar nog meer een feestelijk karakter dankzij de galawedstrijd tegen Leicester City.

De aftrap van de galawedstrijd tegen de ploeg van Jamie Vardy, Timothy Castagne, Kasper Schmeichel en andere wereldsterren wordt gegeven om 14u en is gratis voor onze abonnees. Supporters die nu al een abonnement hebben, kunnen vanaf 16 juni tot en met zondag 3 juli hun gratis ticket claimen via deze link. Supporters die nadien een abonnement aankopen, kunnen de wedstrijd ook gratis bijwonen (zolang de voorraad strekt).

Let op, je moet zelf een plaats kiezen in hetzelfde vak waar je je abonnement hebt. Dit is niet automatisch dezelfde plaats als op je abonnement.

Niet-abonnees betalen tussen de 10 euro en 20 euro voor een ticket. De prijs voor studenten bedraagt 10 euro. Supporters onder de 18 jaar betalen slechts 5 euro. Nog geen abonnement? Alle info over onze abonnementen kan je hier terugvinden.

Interesse in hospitality voor deze topwedstrijd? Mail naar commercieel@ohl.be voor meer info.

Naast de galawedstrijd zijn er ook verschillende activiteiten voor jong en oud gepland in en rond het King Power at Den Dreef Stadion. Ook de supportersclubs zijn aanwezig met heerlijke drank- en eetstandjes. Na de galawedstrijd zijn de spelers van OH Leuven beschikbaar voor een selfie en een handtekening.

Programma OH Leuven Fanday:

Timing Activiteit
12u30 Opening Fandag
13u00-13u30 Ploegvoorstelling OH Leuven Women & U23
14u00 Galawedstrijd: OH Leuven x Leicester City FC
17u00 Signeersessie 1ste ploeg OH Leuven
18u30 Optreden
Koop je abonnement