A-Team

Ticketinfo thuiswedstrijden reguliere competitie

Met de winterstop achter de rug is het uitkijken naar de resterende wedstrijden in de Jupiler Pro League. Koop nu je tickets!

Scoor je ticket

Klik hier

Komende thuiswedstrijd tegen Charleroi van zaterdag 17 februari staat in het teken van liefde en genegenheid. OH Leuven lanceert de “Spread the Love-Valentijnsactie“, waar zowel abonneehouders als ticketkopers kunnen profiteren van een speciale 1+1-actie. Koop een ticket en breng je vrouw, geliefde, vriend of vriendin gratis mee! Het belooft een hartverwarmende avond te worden, perfect om de liefde voor de ploeg te delen!

De topwedstrijd tegen Union St-Gilloise staat gepland op zaterdag 2 maart om 18u15. Het belooft een intense strijd te worden tegen de huidige leider van het klassement. OH Leuven sluit de reguliere competitie af met een thuiswedstrijd tegen KV Mechelen op 17 maart. Dit wordt een belangrijke match waarbij we elke supporter nodig zullen hebben tot het laatste fluitsignaal. Laat je stem horen en juich mee voor onze jongens terwijl ze de reguliere competitie afsluiten met een knal.

Koop HIER je tickets en tot binnenkort aan Den Dreef. Luid en trots achter OH Leuven!

Koop je abonnement