A-Team

Ticketinfo Europe Play-Offs

De kalender van de Europe Play-Offs is bekend. Koop nu je tickets voor alle thuiswedstrijden aan Den Dreef!

Beleef de Europe Play-Offs

Ik wil erbij zijn!

Alle thuiswedstrijden van de Europe Play-Offs zijn inbegrepen in je abonnement. Abonneehouders kunnen dus de vijf thuiswedstrijden gratis bijwonen.

Op zondagavond 14 april volgt de thuiswedstrijd tegen KAA Gent. Een ideale activiteit om de paasvakantie mee af te sluiten. Tickets kosten voor kinderen en studenten 5 euro. Volwassenen kunnen vanaf 15 euro de confrontatie van op de eerste rij meemaken. Maar daar blijft het niet bij! Alle fans die een ticket kopen voor de match tegen de Buffalo’s, mogen de wedstrijd tegen STVV gratis bijwonen.

De wedstrijd tegen de Kanaries wordt het daaropvolgende weekend, op zaterdagnamiddag 20 april om 16u, gespeeld in het King Power at Den Dreef Stadion. Abonneehouders kunnen voor deze wedstrijd een gratis ticket aanvragen. Je gratis ticket aanvragen kan heel eenvoudig online via je ticketing account! Ga naar je winkelmandje na het aanduiden van het gewenste ticket. Personaliseer het ticket en voeg een korting toe. Duid ‘gratis ticket actie’ aan en je korting wordt toegepast.

Zondag 5 mei ontvangen we Standard Luik aan Den Dreef. De voorlaatste thuiswedstrijd van de Europe Play-Offs tegen de Rouches start om 16u. Op zaterdagavond 25 mei sluiten we het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo. Beleef van kortbij hoe onze jongens het seizoen afsluiten tegen de Kemphanen met een knal. Koop nu je tickets en steun onze ploeg aan Den Dreef!

Tickets zijn online verkrijgbaar of tijdens de openingsuren aan het secretariaat aan het stadion.

Koop je abonnement