A-Team

TEAM TALK – Oscar Garcia: “Er moet 100% focus zijn om het Antwerp moeilijk te maken”

OH Leuven trekt zaterdag naar Den Bosuil voor de wedstrijd tegen landskampioen Antwerp. Aftrap om 20.45 u.

“We moeten de hele wedstrijd gefocust zijn en het Antwerp moeilijk maken.” Coach Oscar Garcia beseft dat zijn team voor een moeilijke verplaatsing staat, maar gelooft dat het de kwaliteiten heeft om een resultaat neer te zetten tegen de landskampioen.

Onze jongens gaan aanmoedigen in Antwerpen? De kostprijs van een ticket bedraagt 20 euro voor een volwassene en 10 euro voor jongeren onder de 16 jaar. Het is niet mogelijk om op de dag van de wedstrijd nog tickets aan te kopen.

Voor deze wedstrijd geldt een combiregeling, dus alle supporters moeten verplicht met de bussen van de supportersclubs naar Antwerpen. Ook als je nog niet bent aangesloten bij een supportersclub kan je via één van deze clubs mee op verplaatsing! Alle info hierover kan je HIER terugvinden. Het is niet mogelijk om op eigen initiatief af te zakken naar het Bosuilstadion.

Bekijk het volledige gesprek hier. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer Spotify, Apple Podcasts, Amazon Music, Google Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement