A-Team

TEAM TALK – Oscar Garcia: “Steun van de fans zal ons een extra boost geven”

Zaterdag om 18.15u. ontvangen we Sporting Charleroi in het King Power at Den Dreef Stadion. Coach Oscar Garcia rekent weer op de twaalfde man. “De steun van de thuisfans helpt ons altijd. We willen dan ook een goede prestatie neerzetten.”

“Ik verwacht een moeilijke wedstrijd tegen Charleroi dat ook voor het behoud strijdt. We spelen wel thuis, dus we moeten anticiperen en niet afwachtend zijn.” Coach Oscar Garcia wil de lijn van de laatste weken doortrekken en de strijd samen met de fans aangaan. “Met de steun van onze supporters spelen we met een man meer op het veld.”

Voor deze thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi lanceert OH Leuven de “Spread the Love-Valentijnsactie“, waarbij ticketkopers kunnen profiteren van een speciale 1+1-actie. Koop een ticket en breng je vrouw, geliefde, vriend of vriendin gratis mee! Moedig de ploeg aan tijdens opnieuw een belangrijke wedstrijd in een hopelijk uitverkocht stadion. Het belooft een hartverwarmende avond te worden, perfect om de liefde voor de ploeg te delen!

Tickets kan je hier aankopen of aan het secretariaat in Tribune 3 van het stadion. Op wedstrijddag zal de ticketingcontainer geopend zijn tot 12 u.

Bekijk het volledige gesprek met onze coach hier. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer SpotifyApple PodcastsAmazon MusicGoogle Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement