A-Team

TEAM TALK – Oscar Garcia: “Op onze eigen prestatie concentreren”

OH Leuven maakt zaterdag de verplaatsing naar het Edmond Machtensstadion voor een belangrijke wedstrijd tegen RWDM. Coach Oscar Garcia beseft dat puntengewin tegen onze rechtstreekse concurrent cruciaal is en hoopt de drie punten terug naar Leuven te brengen. Aftrap om 16 u.

“Het is moeilijk om RWDM in te schatten omdat ze een nieuwe trainer hebben en ze nog maar één wedstrijd onder hem hebben gespeeld.” Coach Oscar Garcia benadrukt hoe cruciaal de drie punten zijn en dat de spelers scherp staan. “Ze beseffen dat dit een belangrijke wedstrijd is. We moeten ons concentreren op ons eigen spel. Als we dat doen, kunnen we een goed resultaat boeken.”

Voor deze wedstrijd is de combiregeling van toepassing. Je kan enkel met een supportersbus naar het Edmond Machtensstadion afzakken. Tickets kosten 18 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen onder 16 jaar. Tickets kan je enkel via onze supportersclubs aankopen. Alle informatie over onze supportersclubs vind je hier. Ter plaatse kan je geen tickets meer aankopen.

Bekijk het volledige gesprek met onze coach hier. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer SpotifyApple PodcastsAmazon MusicGoogle Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement