A-Team

TEAM TALK – Oscar Garcia: “Onze opdracht blijft dezelfde”

OH Leuven trekt zaterdag naar Sclessin voor de wedstrijd tegen Standard Luik, aftrap om 16 u. Coach Oscar Garcia wil zijn team zien voortbouwen op de goede resultaten van de afgelopen weken. "We moeten de wedstrijd aanvatten om te winnen."

“Uiteraard is de sfeer goed in de groep na de 6 op 6 tegen Genk en Westerlo, maar onze opdracht blijft dezelfde. Nu denken dat we al ergens staan, zou fout zijn.” Oscar Garcia ziet dat zijn team de laatste weken wel loon naar werken krijgt, maar beseft ook dat de weg nog lang is. “Onze opdracht blijft dezelfde.”

Ga mee op verplaatsing en help onze jongens opnieuw aan belangrijke punten tegen een rechtstreekse concurrent. Ter plaatse kan je geen tickets meer bemachtigen. Voor deze wedstrijd is de combiregeling van toepassing. Je kan enkel met een supportersbus naar Sclessin afzakken. Tickets kosten 20 euro voor volwassenen en 12 euro voor kinderen onder 18 jaar. Deze kan je enkel via onze supportersclubs aankopen. Alle informatie over onze supportersclubs vind je hier.

Bekijk het volledige gesprek met onze coach hier. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer SpotifyApple PodcastsAmazon MusicGoogle Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement