fbpx
A-Team

TEAM TALK – Oscar Garcia: “Nu ook vol voor de overwinning gaan”

Zaterdag om 18.15u spelen we onze eerste wedstrijd van de Europe Play-offs tegen KV Mechelen in het King Power at Den Dreef Stadion. Coach Oscar Garcia komt met plezier nog eens terug op de slotwedstrijd van de reguliere competitie tegen de Kakkers en bespreekt de start van de Europe Play-offs.

“Dat doelpunt van Nachon was ongelofelijk en bracht heel wat emoties teweeg. Ik heb die fase daarna misschien wel nog maar een of twee keer bekeken. We moeten ons nu focussen op wat er nog komt en dat is eerst deze wedstrijd tegen Mechelen.” In het vorige duel tegen Malinwa moesten beide teams winnen. “Deze keer zal het minder stresserend zijn. Het doel blijft wel hetzelfde, namelijk winnen”, besluit coach Oscar Garcia.

Alle thuiswedstrijden van de Europe Play-Offs zijn inbegrepen in je abonnement. Abonneehouders kunnen dus de vijf thuiswedstrijden gratis bijwonen. Alle supporters die een ticket kochten voor afgelopen wedstrijd tegen KV Mechelen, kunnen profiteren van 50% korting op een ticket voor komende wedstrijd.

Tickets kan je hier aankopen of aan het secretariaat in Tribune 3 van het stadion. Op wedstrijddag zal de ticketingcontainer geopend zijn tot 12u.

Bekijk het volledige gesprek met onze coach hier. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer SpotifyApple PodcastsAmazon MusicGoogle Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement