fbpx
A-Team

TEAM TALK – Oscar Garcia: “Heel tevreden over onze prestaties in de play-offs”

OH Leuven trekt zaterdag om 16u naar KV Mechelen voor de eerste wedstrijd van de terugronde in de Europe Play-offs. Coach Oscar Garcia kijkt vooruit naar de wedstrijd en maakt een balans op halverwege de play-offs. "Mijn spelers trainen en spelen met dezelfde intensiteit en wil als voor de play-offs en we halen mooie resultaten."

Coach Oscar Garcia komt eerst nog even terug op de zware blessure van Nathan Opoku. “De operatie is goed verlopen. Hij is ondertussen terug thuis. Hij moet geduld hebben en positief blijven. We zullen hem zoveel mogelijk helpen en we wensen hem een spoedig herstel.”

OH Leuven is de voorbije vier wedstrijden ongeslagen. Dit weekend nemen we het voor de vierde keer dit seizoen op tegen KV Mechelen. “Ik ben tot nu toe heel tevreden over deze Europe Play-offs. We zakken nu af naar Mechelen. Het zal allemaal heel dicht bij elkaar liggen. We zullen zoals altijd alles geven om te winnen”, besluit coach Oscar Garcia.

De combiregeling is zaterdag niet van kracht, maar gezien de beperkte parkeermogelijkheden is het aangeraden om met een supportersbus naar Mechelen af te zakken. Dit kan via één van onze supportersclubs. Tickets zijn online te koop tot aan de aftrap, of tijdens de openingsuren aan het onthaal van het King Power at Den Dreef Stadion. Ter plaatse kan je geen tickets meer bemachtigen. Volwassenen kunnen vanaf 15 euro de wedstrijd bijwonen, kinderen onder 19 jaar betalen 10 euro.

Bekijk het volledige gesprek met coach Oscar Garcia hier. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer SpotifyApple PodcastsAmazon MusicGoogle Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement