A-Team

TEAM TALK – Oscar Garcia: “Elk rechtstreeks duel wordt nu heel belangrijk”

OH Leuven trekt zaterdag naar Kortrijk voor een belangrijke wedstrijd in de strijd voor het behoud. Bekijk hier de voorbeschouwing met coach Oscar Garcia.

“Tegen Antwerp waren het spel en de mentaliteit goed, maar we moeten die defensieve fouten achterwege laten.” Coach Oscar Garcia kijkt al bij al tevreden terug op de wedstrijd van woensdag tegen Antwerp, maar beseft dat het zaterdag een totaal andere wedstrijd zal worden. “Kortrijk zal vechten voor elke bal en elk punt. Wij moeten hetzelfde doen.”

Daarvoor rekent onze coach ook op jou. Wil je onze ploeg gaan aanmoedigen in Kortrijk? Voor deze wedstrijd geldt geen combiregeling. Het is dus mogelijk om samen met een supportersclub of op eigen initiatief af te zakken naar het Guldensporenstadion. Tickets kosten 10 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Vanaf 13 jaar betaal je 20 euro. Koop hier je ticket tot aan de start van de wedstrijd, ter plaatse kan je geen tickets meer aankopen. Jij komt toch ook mee?

Bekijk het volledige gesprek met onze coach hier. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer SpotifyApple PodcastsAmazon MusicGoogle Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement